Podrška

Podrška

Podrška korisnicima u radu sa našim proizvodima i pružanju pratećih usluga u samom je centru našeg pristupa poslovanju. Želja nam je kontinuirano usavršavati sve dijelove tog procesa kako bi zadovoljstvo naših korisnika raslo. Povjerenje naših korisnika je najbolja nagrada za dosadašnji rad, a dokaz je da su neki korisnici sa nama više od 25 godina.

 

Dostupnost 24/7/365

Posebno smo ponosni na mogućnost davanja usluge podrške i najzahtjevnijim korisnicima koji imaju potrebu za podrškom po modelu “Business Continuity”.

Neka poslovanja jednostavno imaju potrebu za pojačanom podrškom zbog visokog intenziteta i frekvencije poslovnih transakcija i aktivnosti.

Horizont Podrška slika 2

  Partneri

  Partneri su važna karika našeg poslovanja i želja nam je kontinuirano unapređivati Partner program i dizati kvalitetu usluga. Pridružite nam se i ostvarujete korist kroz preporuku, prodaju, implementaciju i održavanjem naših proizvoda. Ostvarite kontinuirane prihode i dodatno osigurajte Vaše poslovanje. Pridružite nam se i postanite i Vi jedan od naših Partnera.

  Pogodnosti za Partnere!

  Partneri osim vrlo motivirajućih provizija od prodaje te kontinuiranih prihoda od podrške, imaju mogućnost korištenja Horizont proizvoda po povlaštenim uvijetima. Nudimo kontinuirano ulaganje u nova znanja kroz radionice i razne događaje, povezivanje sa drugim Partnerima s ciljem sinergije i širenjem ponude na tržištu.

  Kako postati Partner?

  Dovoljno je ispuniti obrazac na ovoj stranici i naši djelatnici će Vas kontaktirati. U zavisnosti o profilu i kompetencijama dodijeliti će Vam se status unutar Partner programa i potpisati ugovor o poslovnoj suradnji.

  Tko može postati Partner?

  Partner može postati svaka pravna osoba koja je spremna aktivno predstavljati naše proizvode i ulagati u nova znanja.