Podrška

Automotive

Kompletno poslovno rješenje za automotive segment tržišta koji omogućava nabavu i prodaju rezervnih dijelova i nabavu, prodaju i servis uređaja/vozila/plovila/letala, kao i financijsko poslovanje organizacije.

Povezivanje sa dobavljačima u realnom vremenu, automatizirano zaprimanje robe, integracija prodajne mreže, maloprodajnog sustava, ambulantne prodaje , sve do WEB naručivanje i WEB prodaje.

Integracijom naših mobilnih rješenja omogućeno je optimiziranje zalihe i obrada inventure uz uvid u zalihu organizacije u realnom vremenu.

Nabava vozila-letjelica-plovila

Nabava vozila/plovila/letjelica  je modul za napredno praćenje procesa nabave od narudžbe kupca do zaprimanja na zalihu.

Saznajte više
Horizont Nabava vozila-letjelica-plovila slika

Nabava rezervnih dijelova

Automatizirana nabava rezervnih dijelova od raznih dobavljača sa ažuriranjem cijena i dostupnosti te kreiranjem ulaznih dokumenata kako bi maksimalno uštedjeli vaše vrijeme i smanjili mogućnost pogreške.

Saznajte više
Horizont Nabava rezervnih dijelova slika

Servisno poslovanje

Servisno poslovanje omogućava praćenje svih intervencija na vozilu te daje podatke o vlasniku te je povezan sa zalihom i prodajom u realnom vremenu.

Saznajte više
Horizont Servisno poslovanje slika

WMS&Inventura

Praćenje i optimiziranje zalihe putem lokacija i pozicija, olakšava rad skladišnim djelatnicima i skraćuje potrebno vrijeme u pronalaženju robe.

Saznajte više
Horizont WMS&Inventura slika

Prodaja vozila-letjelica-plovila

Prodaja vozila, letjelica ili plovila završna je faza kojoj je prethodio veliki trud prodavača te je potrebno da se sama prodaja odvija jednostavno i neprimjetno.

Saznajte više
Horizont Prodaja vozila-letjelica-plovila slika

Prodaja rezervnih dijelova

Prodaja rezervnih dijelova je intenzivan postupak i mora se putem programskog rješenja osigurati prodajnom djelatniku više mogućnost osim klasične prodaje kao što je ponuda zamjenskih i akcijskih proizvoda.

Saznajte više
Horizont Prodaja rezervnih dijelova slika