Podrška

WEB fiskalna blagajna

Po cijeni od 9,90 EUR-a+PDV mjesečno, Horizont.Fiskal je najpovoljnija fiskalna blagajna na tržištu.

Horizont.Fiskal je poslovno rješenje bazirano na WEB tehnologiji te je neovisno o operativnom sustavu, računalnoj opremi i mjestu poslovanja, omogućava korisnicima maksimalnu fleksibilnost i mobilnost, uz minimalna ili nikakva materijalna ulaganja, čuvajući do sada uložena sredstva u opremu.

Tehnologija i dizajn

Horizont.Fiskal je izrađen pomoću najmodernijih alata, baza podataka i dugogodišnjeg iskustva naših djelatnika. Spojem iskusnih djelatnika sa mladim i kreativnim, postigli smo da naša rješenja sadržajno, tehnološki i vizualno postanu vrh ponude na tržištu. Horizont.Fiskal je skalabilan i modularan, što Vam omogućuje da koristite samo one opcije koje su Vam stvarno potrebne, a istovremeno kako raste Vaše poslovanje tako Vas Horizont može pratiti u Vašim povećanim potrebama.

Cloud computing

Više Vam nisu potrebna skupa ulaganja u računalnu opremu, servis i održavanje, dovoljan Vam je Internet pristup i svi Vaši podaci mogu biti dostupni bilo gdje se Vi nalazili, a održavanje i sigurnost prepustite profesionalcima. Vaši podaci nalaze se na na području EU u vrhunskim datacentrima.

Kome je Horizont.Fiskal namijenjen?

Horizont.Fiskal je namijenjen širokom spektru poduzetnika u uslužnim i trgovačkim djelatnostima te slobodnim zanimanjima.

 

Horizont.Fiskal je pouzdano i optimalno rješenje za većinu djelatnosti od uslužnih do trgovačkih koje omogućuje korisniku da se razvije od start-up tvrtke pa do maloprodajnog sustava sa velikim brojem lokacija i upravlja sa lancem poslovnica.

Programsko rješenje moguće je koristiti na stolnim, tablet i prijenosnim računalima, a Vaši podaci su sigurni na našim serverima (EU) u oblaku. Instalacija nije potrebna, dovoljno je u vašem pregledniku upisati adresu te se prijaviti pomoću korisničkog imena i zaporke koju ste dobili prilikom kupnje našeg proizvoda.

NAJPOVOLJNIJA FISKALNA BLAGAJNA

Cijena 118,80 € (+PDV) godišnje, bez ugovorne obveze produljenja.
U cijenu je uračunat hosting podataka na našim serverima, zaštita podataka (Backup), nove verzije, zakonske izmjene (“napojnice” u izradi), telefonska i Internet podrška u radnom vremenu, pisane upute u elektroničkom obliku.

Zatraži ponudu
Horizont WEB fiskalna blagajna Brošura

Posebnosti

Neovisno o operativnom sustavu ili računalnoj opremi

Rad u pregledniku omogućava da programsko rješenje radi na Windows, iOS, Linux ili nekom drugom operativnom sustavu što omogućava korisniku da iskoristi postojeću računalnu opremu.

Bez ograničenja u broju zapisa

Nema ograničenja na broj računa, artikala, usluga i kupaca.

Trenutna isporuka

Horizont.Fiskal je isporučiv trenutno bez potrebe instalacije. Dovoljno je da imate pristup Internetu i potrebnu računalnu opremu.

Izuzetno jednostavno i logično korištenje

Programsko rješenje prati poslovne procese i olakšava rad operateru kako bi u što kraćem roku izvršio zadaće.

Intuitivan dizajn prilagođen zaslonima osjetljivim na dodir (touchscreen)

Ergonomija programskog rješenja prilagođena je radu na raznim rezolucijama i zaslonima osjetljivima na dodir kao i na standardni način putem tipkovnice i miša.

Upotreba barkod čitača

Prilikom rada na izradi dokumenata, omogućen je rad sa čitačima barkodova kako bi se ubrzao unos podataka i olakšao rad operatera.

Uređivanje vizualnog dijela računa

Korisniku je omogućeno da samostalno uređuje izgled računa dodavanjem logotipa u zaglavlju i podnožju računa te dodavanjem tekstualnih poruka.

Stanje blagajne, obračun po prodavaču i obračun radnog dana

U svakom trenutku dostupna Vam je informacija o stanju blagajne (X-Total), a jednostavan je obračun smjene ili po djelatniku (Y Total) te obračun na kraju dana (Z-Total).

Praćenje zalihe u realnom vremenu

Informacija o stanju zalihe dostupna je u svakom trenutku.

Mogućnost plaćanja jednog računa sa više vrsta plaćanja

Ponekad je potrebno omogućiti kupcu da ukupan iznos računa plati sa više vrsta plaćanja.

Sigurnost poslovanja u oblaku

Svi vaši poslovni podaci spremljeni su na našim serverima i dostupni 24/7/365. U slučaju kvara, oštećenja ili gubitka vaše računalne opreme, jednostavno se zamijeni sa novom i trenutno možete nastaviti sa poslovanjem bez gubitaka podataka.

ERP integracija

Horizont.Fiskal u verziji Professional omogućuje povezivanje sa Horizont.ERP sustavom, ali i putem API može se povezati i sa ERP sustavima drugih proizvođača.

WEB.Shop integracija

Omogućena je integracija sa postojećim WEB.Shop rješenjem putem našeg API povezivanja u realnom vremenu.

Loyalti sustav nagrađivanja

Horizont.Fiskal se može koristiti za prikupljanje podataka kupaca (bodovi) te realizaciju nagrađivanja (popusti).

Sustav rezervacija

Omogućeno je praćenje rezervacija, posebno povezano sa ERP ili WEB Shop rješenjima.

Sustav notifikacija

Horizont.Fiskal ima integrirani sustav obavještavanja o pristiglim dokumentima, rezervacijama, ne fiskaliziranim računima, te ne prebačenim računima u ERP.

Praćenje prodaje po referentima na razini stavke računa

Mogućnost vezanja stavke na računu za prodavača, kako bi se mogla pratiti prodaja svakog pojedinca.